Thuis

Astral Electronics Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Klantenoverzichten
het is een genoegen om zaken met Stervormig te doen, dankt voor uw hoogte - de kwaliteit, de goede dienst, houden altijd onze zaken en vriendschap.

—— Sergio Gramer

Ik heb met STERVORMIG drie jaar gewerkt, hebben zij vele nieuwe modellen voor onze markt en de zeer goede kwaliteit, het Androïde Systeem is perfect!

—— Hakan Urgan

Stervormig help me altijd met mijn orden, zijn zij zeer professioneel en nuttig, zullen wij houden kopend met u.

—— Fabio Fernandes

De perfecte producten, bereiken positiever koppelen van mijn gebruikers terug.

—— Khan

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd
1st Productielijn
qc
2de Productielijn
Producten bij het verouderen het testen
Stervormig Pakhuis

1st Productielijn

Productie lijn 1

qc

Er zijn twee QC procedures voor de gehele productieperiode. 1) QC inspectie alvorens te verouderen de test om de eenheden allen ervoor te zorgen goed en goed werkend, met inbegrip van hoogte - lage temperatuurtest, trillingstest wordt geassembleerd. 2) Vóór verpakking, QC twee zal het team alle eigenschappen van de eenheden één voor één, met inbegrip van het hands-free bluetooth roepen en muziek binnen stromen, GPS-navigatie, aanrakingsprestaties, beschikbaarheid voor eventuele knoppen, USB-het laden, WiFi-

2de Productielijn

productie lijn 2

Producten bij het verouderen het testen

Om de prestaties elke eenheden in oude arbeidsvoorwaarden te controleren, zullen alle producten 100%-verouderen getest minstens 8 uren zijn, ingeschakeld houden.

Stervormig Pakhuis

Stervormig Pakhuis voor geëindigd - producten, die op levering wachten.

1 2 3
Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd
Stervormige Libratory
vergrijzing test
vergrijzing test

Stervormige Libratory

Stervormige Libratory

vergrijzing test

Alle producten zullen verouderend minstens 8 uren testen

vergrijzing test

Goederen op het verouderen test

 • lopende band

  Vond in 2009, STERVORMIG groeit van een kleine fabriek met tientallen werknemers aan een bekende fabrikant in de in-car elektronische industrie met twee goed-equiped moderne productielijn. 

   

  Met productiebeheer op hoog niveau, is de dagelijkse output meer dan 400 eenheden, terwijl de maandelijkse output meer dan 10.000 eenheden, en het ook verlengbaar is, gebaseerd op goede marketing situatie.

   

  De kwaliteitsbewaking is ons kernwerk sinds begin geweest, dat onze overleving en competibility nu in zulk een hoogst geconcurreerde markt beslist. STERVORMIG heeft nu een QC team met meer dan 10 leden, en allemaal zijn ervaren en goed bij hun banen, terwijl de meesten in dit bedrijf meer dan 3 jaar als QC leden hebben gewerkt. Voorts om hun QC vaardigheden te verbeteren, onze is QC mechnisam gevestigd en looppas goed al deze jaren, met inbegrip van regelmatige interne QC opleiding, en regelmatige het werk summiere vergadering van de inter-afdelingskwaliteit. Dank aan ons uitstekend QC beheer en de inspanningen door QC leden, zijn ons tarief van de productmislukking goed tot dusver gecontroleerd onder 1%, en wij werken nog bij de zijn bevordering en houden brengend meer doeltreffende maatregelen om ons QC werk en onze productkwaliteit beter te krijgen.

   

   

 • OEM / ODM

  Zoals een OEM fabriek dat geschikt om veelvoudige bevorderende oplossingen voor in-car vermaak te verstrekken de elektronika, OEM/ODM altijd één van de Stervormige diensten is geweest, met inbegrip van druk aangepast embleem op aangepaste apparaten verstrekt, giftbox, aangepast welkomstscherm.

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

   

  Voorts Stervormig kan om aangepaste eigenschappen te verstrekken aan de WINCE/Android-Aangedreven auto hoofdeenheid of unieke UI ontwikkelen en helpen concurrerender onze partners of handelaars zijn in de markt door unieke producten en betrouwbare kwaliteit.

   

  Bovendien voor één of andere speciale model of recentste auto, zelfs is het beschikbaar in de markt, om geen eerste verhuizersvoordelen te bouwen, Stervormig is geschikt om het nieuwe speciaal vormen van en het krijgen van de steekproeven te ontwikkelen voor proefinstallatie in de markten in een korte tijd, met fabriekscd-speler of radiosteekproef of gedetailleerde vereisten klaar providedand.

   

  Normaal, neemt het ontwikkelen van nieuwe modellen slechts 20-30days.

 • R & D

  Naast van het Stervormige vermogen van OEM heeft de diensten die, het vermogen van het ontwikkelen van nieuwe technologie of producten, met R&D-team van meer dan 10 ingenieurs verstrekken, met inbegrip van de Ontwikkelingsingenieurs van de Systeemoplossing (SSDE), Electornics-Techniekingenieurs (EEE) en de Ingenieurs van de Structuurontwikkeling (SDE), en zij zijn professioneel, ervaren en loyaal allen aan het bedrijf.

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

   

  In zulk een complexe en vluchtige Stervormige markt, levert zijn eigen inspanningen in leveringswaarden aan de partners en de gebruikers door kwaliteitsproducten en recentste technologie en betrouwbare steun. 

   

  Met tesla-Stijl verticale touchscreen die de Stervormige transfermation en bevordering van in-car vermaak leiden heeft het systeem, met succes zijn meer dan 100 verticale modellen aan de markt, samen met andere bijna 500 normale modellen met kleinere touchscreen ontwikkeld en geïntroduceerd. 

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

   

  Houden ontwikkelend nieuwe modellen in lang - de in werking gestelde, moderne het testen machines zijn zeer belangrijk. Hier zijn wat bijvoorbeeld van hen.

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactgegevens
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Michelle

Tel.: 0086-158-1868-9475

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)