Thuis

Astral Electronics Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Klantenoverzichten
het is een genoegen om zaken met Stervormig te doen, dankt voor uw hoogte - de kwaliteit, de goede dienst, houden altijd onze zaken en vriendschap.

—— Sergio Gramer

Ik heb met STERVORMIG drie jaar gewerkt, hebben zij vele nieuwe modellen voor onze markt en de zeer goede kwaliteit, het Androïde Systeem is perfect!

—— Hakan Urgan

Stervormig help me altijd met mijn orden, zijn zij zeer professioneel en nuttig, zullen wij houden kopend met u.

—— Fabio Fernandes

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
1st Productielijn qc 2de Productielijn Producten bij het verouderen het testen Stervormig Pakhuis
1st Productielijn
qc
2de Productielijn
Producten bij het verouderen het testen
Stervormig Pakhuis

1st Productielijn

Productie lijn 1

qc

Er zijn twee QC procedures voor de gehele productieperiode. 1) QC inspectie alvorens te verouderen de test om de eenheden allen ervoor te zorgen goed en goed werkend, met inbegrip van hoogte - lage temperatuurtest, trillingstest wordt geassembleerd. 2) Vóór verpakking, QC twee zal het team alle eigenschappen van de eenheden één voor één, met inbegrip van het hands-free bluetooth roepen en muziek binnen stromen, GPS-navigatie, aanrakingsprestaties, beschikbaarheid voor eventuele knoppen, USB-het laden, WiFi-

2de Productielijn

productie lijn 2

Producten bij het verouderen het testen

Om de prestaties elke eenheden in oude arbeidsvoorwaarden te controleren, zullen alle producten 100%-verouderen getest minstens 8 uren zijn, ingeschakeld houden.

Stervormig Pakhuis

Stervormig Pakhuis voor geëindigd - producten, die op levering wachten.

1 2 3
Stervormige Libratory vergrijzing test vergrijzing test
Stervormige Libratory
vergrijzing test
vergrijzing test

Stervormige Libratory

Stervormige Libratory

vergrijzing test

Alle producten zullen verouderend minstens 8 uren testen

vergrijzing test

Goederen op het verouderen test

 • lopende band

  Vond in 2009, STERVORMIG groeit van een kleine fabriek met tientallen werknemers aan een belangrijke fabrikant in de in-car elektronische industrie met twee goed-equiped moderne productielijn. 

   

  Met productiebeheer op hoog niveau, is de dagelijkse output meer dan 400 eenheden, terwijl de maandelijkse output meer dan 10.000 eenheden, en het nog groeit, gebaseerd op goede marketing situatie.

   

  De kwaliteitsbewaking is ons kernwerk sinds onze onderneming geweest, die de overleving nu in dergelijke hoogst geconcurreerde markt beslist. STERVORMIG heeft nu een QC team met meer dan 10 leden, en allemaal zijn ervaren en goed bij hun banen, terwijl de meesten in dit bedrijf meer dan 3 jaar als QC leden hebben gewerkt. Voorts om hun QC vaardigheden te verbeteren, QC vestigde de dienst reeds zijn eigen mechnisam voor regelmatige interne QC opleiding, die goed tot dusver presteert. Dank aan ons uitstekend QC beheer, is ons tarief van de productmislukking goed tot dusver gecontroleerd onder 1%, en wij werken nog aan meer doeltreffende maatregelen om ons QC werk beter te krijgen.

   

   

 • OEM / ODM

  Stervormig stem in altijd met het merk van onze klant op onze producten, kunnen wij de dienst aan drukembleem op apparaat leveren, om aangepast te maken giftbox, om het aangepaste plonsscherm te maken, meer over kunnen wij aangepaste software aan onze klanten leveren die onze klanten het meest competetive zal helpen in de markt zijn. Voor één of ander speciaal model, zelfs is het niet beschikbaar, als u ons kon voorzien van het originele apparaat of ons uw vereiste vertellen in detail, wij kon de vorm voor u maken. Het nieuwe model is beschikbaar neemt slechts 20-30days!

 • R & D

  Er zijn één softwareingenieur, twee elektronische ingenieurs en twee structual ingenieurs bij onze fabriek. Wij houden bijwerkend onze producten zulke als van HUIVERINGsysteem aan Androïde Systeem, van enige kern aan dubbele kern en in nabije toekomst vier kernsysteem zal zijn. De nieuwe producten zijn levensonderhoud die uit komen, op dit ogenblik zijn er meer dan 200 verschillende modellen voor verschillende auto's. 

   

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactgegevens
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Michelle

Tel.: 0086-158-1868-9475

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contact

Adres: De bouw A, Yicheng-Industrieterrein, Tiegang, Xixiang, Baoan, Shenzhen, China

Factory Adres:De bouw A, Yicheng-Industrieterrein, Tiegang, Xixiang, Baoan, Shenzhen, China