Thuis Nieuws

Subaru om nieuwe Impreza 2020 te lanceren

Certificaat
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Klantenoverzichten
het is een genoegen om zaken met Stervormig te doen, dankt voor uw hoogte - de kwaliteit, de goede dienst, houden altijd onze zaken en vriendschap.

—— Sergio Gramer

Ik heb met STERVORMIG drie jaar gewerkt, hebben zij vele nieuwe modellen voor onze markt en de zeer goede kwaliteit, het Androïde Systeem is perfect!

—— Hakan Urgan

Stervormig help me altijd met mijn orden, zijn zij zeer professioneel en nuttig, zullen wij houden kopend met u.

—— Fabio Fernandes

De perfecte producten, bereiken positiever koppelen van mijn gebruikers terug.

—— Khan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Subaru om nieuwe Impreza 2020 te lanceren

Subaru om nieuwe Impreza 2020 te lanceren

Onlangs, de vrijgegeven beelden van Subaru Japan van zijn recentste Impreza. Midden van de ambtstermijn gewijzigde Impreza is gewijzigd in verschijning, en sommige bril werd ook bevorderd, maar het binnenlandse ontwerp en machtstransmissiesysteem houdt hetzelfde met de stroom.

 

Vergeleken met de huidige modellen, zijn de veranderingen in het voorgezicht van de nieuwe auto duidelijk. Eerst en vooral, verandert de koplampen lichtjes in zijn vorm, terwijl de j-Vormige dag lopende lampen zichtbaarder wordt.

Het traliewerk van de luchtopname is ook bijgewerkt, en geworden zwarte banner-als, eenvoudig maar modieus. Bovendien wordt het traliewerknet doordringend & banner-als, absoluut verschillend met de vorige modellen.

 
 

Voorts heeft het nieuwe model ook een verscheidenheid van nieuw-stijlranden, van 16 tot 18 duim, en heeft twee kleurenopties.

In termen van binnenland, heeft nieuwe Impreza teveel niet verandert: het ontwerp van het het dubbel-schermdashboard, zelfde zoals het huidige model, een leder-verpakt multifunctioneel stuurwiel, en macht het rennen zetels met geheugenfunctie en verbonden dekking met stoffen & leer.

 

Voor het infotainmentsysteem van verschillende media, komt het oorspronkelijk met 8 duimtouch screen. Terwijl om het met een Android-eenheid te vervangen, de Stervormige Elektronika, een OEM fabrikant in het Systeem van Android Autoradio Infotainment sinds 2009, zijn recentste model met het systeem van het 9,7 duimtouche screen heeft vrijgegeven, werkt ook voor Subaru Impreza 2018-2020, en Subaru XV/Crosstrek.

Het tesla-Stijl Android-Scherm past goed het originele autostreepje, klikt https://youtu.be/sjTi2KKv9nE voor video van het na installatie.

 

En Subaru zal ook verstrekken Zicht het Reizen systeem voor nieuwe Impreza bijstaat. Het systeem is een drijfhulpsysteem dat actief de milieuvoorwaarden door een binoculaire stereocamera begrijpt en het actieve die indien nodig remmen uitvoert, verminderend mogelijkheden van ongevallen door moeheids te drijven worden veroorzaakt. Bovendien is het etc. uitgerust met Automatische on/off koplampen, voorvisiecamera, de bestuurderszetel van de geheugenmacht.

In termen van macht, houdt nieuwe Impreza powertrain van het huidige die model, met 1.6L/2.0L twee horizontaal tegengestelde natuurlijk opgezogen motoren met vier cilinders met de maximummacht die van 85kW (115PS) wordt uitgerust en van 113kW (154PS) respectievelijk, de automatische versnellingsbak van CVT aanpassen.

Bartijd : 2019-09-02 14:18:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Michelle

Tel.: 0086-158-1868-9475

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)