Thuis Nieuws

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Certificaat
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Klantenoverzichten
het is een genoegen om zaken met Stervormig te doen, dankt voor uw hoogte - de kwaliteit, de goede dienst, houden altijd onze zaken en vriendschap.

—— Sergio Gramer

Ik heb met STERVORMIG drie jaar gewerkt, hebben zij vele nieuwe modellen voor onze markt en de zeer goede kwaliteit, het Androïde Systeem is perfect!

—— Hakan Urgan

Stervormig help me altijd met mijn orden, zijn zij zeer professioneel en nuttig, zullen wij houden kopend met u.

—— Fabio Fernandes

De perfecte producten, bereiken positiever koppelen van mijn gebruikers terug.

—— Khan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019
Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

De volgende-generatie JUKE werd onthuld in Londen, Parijs, Milaan, Barcelona en Keulen op 3 Sep, 2019. Met uniek identiteits en een pret-aan-aandrijving ontwerp, zal nagelnieuw Nissan JUKE bij de productieinstallatie van Nissan in Sunderland, het UK blijven worden geproduceerd. De eerste klantenleveringen zullen begin November plaatsvinden.

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

„Nissan JUKE is terug met zijn unieke identiteit, zelfs nog meer karakter, opwindende prestaties en geavanceerde technologie die aan bestuurdersbehoeften,“ bovengenoemde Ponz Pandikuthira, de ondervoorzitter van Nissan Europa, product planning antwoordt. Het „nieuwe ontwerp en opwindende de drijfervaring zullen een beroep doen op het groeiende aantal klanten die voor compacte oversteekplaatsen opteren. JUKE is, terwijl nog het behouden van de pret-aan-aandrijving kwaliteiten gegroeid die altijd het tribune.“ hebben opgemaakt

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Nissan JUKE keert terug om een nieuwe norm in het B-Oversteekplaats segment met grotere afmetingen en een atletische houding te bepalen, die 19 wielen van de duimlegering drijvende dak‘ ontwerp slaat en van de coupéstijl het ‚. Uitgerust met volledige LEIDENE technologie als norm, behoudt recentste JUKE zijn iconische cirkelkoplampen maar met een nieuwe y-Vormige handtekening die de v-Motie van Nissan traliewerk aanvult. Een exclusieve rode lichaamsschaduw, Fuji-Zonsondergang, voltooit nu de opstelling van 11 kleurenopties.

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Aanbiedend een nieuw niveau van verpersoonlijking, zorgt het nagelnieuwe Tekna+-rangpakket ervoor dat de klanten JUKE hun kunnen echt maken. De veelvoudige kleurencombinaties voor lichaam, dak en binnenlandse stoffering zijn beschikbaar – uitbrengend stedelijk, de premie en het sportieve karakter van JUKE. De buitenverpersoonlijking wordt ook aangeboden als norm op Tekna+, met klantgerichte bumpers, zijvensterbanken en 19 wielen van de duimlegering.

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Sportieve JUKE wordt ontworpen voor behendigheid, maar de nagelnieuwe oversteekplaats is ook gegroeid. De afmetingen zijn nu 4.210 mm-lengte; 1.595 mm hoogte; en een breedte van 1.800 mm voor betere roominess terwijl compact en lichter het blijven door 23 kg. Dank aan staal met hoge weerstand, het nieuwe model kenmerkt een stijver platform dat betere stabiliteit, prestaties en in het nauw drijvende mogelijkheden, en nieuwe niveaus van vertrouwen en controle aanbiedt.

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

JUKE wordt aangedreven door een efficiënte 1,0 liter drie-cilinder graven-t turbocharged benzinemotor die met 117PS, bestuurders betere prestaties, brandstofbesparing en verbetering geeft. Beschikbaar met een het in dienst nemen 6 snelheid hand of sportieve 7 verzend de peddel-verschuiving van dubbel-koppelings(dct) transmissie, en een drijfwijzeselecteur (Eco, Norm, Sport), bestuurders kan hun drijfstijl aan om het even welk drijfscenario voor maximumpret op de weg moeiteloos aanpassen.

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

New-generation JUKE komt met een nieuw infotainmentsysteem, en de klanten kunnen Apple CarPlay en Android-Auto gebruiken om hun favoriete smartphone apps op de vertoning van het 8 duimtouche screen te weerspiegelen.

 

Aangezien een OEM fabrikant in autoinfotainmentsysteem van Android sinds 2009, STERVORMIG heeft gestreefd voor breng de recentste technologie en de producten om autogebruikers te helpen pret aan het drijven hebben, die ook één van de met een prijs bekroonde ontwerpfilosofieën van Nissan is. Voor STERVORMIG Nissan JUKE, heeft zijn eigen infotainmentsysteem, dat voor JUKE vanaf 2011 tot 2017 geschikt is.

Nagelnieuw Nissan JUKE onthulde 2019

Terwijl voor recentste JUKE, zijn de STERVORMIGE R&D-ingenieurs bezig in het ontwikkelen van een nieuw Infotainment-systeemmodel om gebruikers te helpen van recentste Android-toepassingen genieten, die formeel in maanden zouden kunnen worden onthuld. Gestemd verblijf.

 

Ongeveer Stervormig Co. van de Elektronikatechnologie, Ltd.

Gevestigd in 2009, STERVORMIG wordt een in China-Gebaseerde OEM fabrikant in de toebehoren van de autoelektronika, zoals de Hoofdeenheid van Android Autoradio, de Navigatieeenheid van Autogps, van Autoinfotainment het Systeem Van verschillende media, de Monitors van het Hoofdsteunvermaak, enz.

Met STERVORMIGE van de de kwaliteitsfabriek van ′ s geïnstalleerde de auto stereosystemen, bereiken de gebruikers volledige controle over muziekstroom en navigatie terwijl het drijven, met inbegrip van autostereo-installatie en stuurwielcontroles. Intuïtief en gebruikersvriendelijk, integreren onze producten draagbare apparaten (smartphones, USB-opslag, muziekspelers) evenals in-car Bluetooth in OEM autostereo-installatie.

Redenen om met STERVORMIG samen te werken:

1. Op verzoek beschikbare douaneproducten.

2. Honderden beschikbare modellen, en nieuwe modellen regelmatig.

3. De certificaten van Ce & RoHs-.

4. Meer dan 10 R&D-ingenieurs, 100 arbeiders, 4 productielijnen, geavanceerd materiaal en technologie, strikte QC inspectienorm.

5. Alle producten worden geproduceerd in onze fabriek, zodat konden wij goede kwaliteit en snelle levering ervoor zorgen.

6. Lokale beschikbare technische ondersteuning. Welkom om ons te bezoeken, en vriendelijk te adviseren als om het even welke informatie vereiste, en wij zullen ons te helpen beste doen.

 

Voor meer informatie over onze producten, diensten en verplichting aan duurzame mobiliteit, bezoek incarnavi.com. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn en al onze recentste producten opvolgen bevrijdend op YouTube.

Bartijd : 2019-09-05 15:41:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Michelle

Tel.: 0086-158-1868-9475

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)