Thuis Nieuws

Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

Certificaat
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Klantenoverzichten
het is een genoegen om zaken met Stervormig te doen, dankt voor uw hoogte - de kwaliteit, de goede dienst, houden altijd onze zaken en vriendschap.

—— Sergio Gramer

Ik heb met STERVORMIG drie jaar gewerkt, hebben zij vele nieuwe modellen voor onze markt en de zeer goede kwaliteit, het Androïde Systeem is perfect!

—— Hakan Urgan

Stervormig help me altijd met mijn orden, zijn zij zeer professioneel en nuttig, zullen wij houden kopend met u.

—— Fabio Fernandes

De perfecte producten, bereiken positiever koppelen van mijn gebruikers terug.

—— Khan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld
Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

Nieuw Nissan Patrol werd officieel onthuld op het Nationale Tentoonstellingscentrum in Abu Dhabi op 25 September, 2019.

De verschijning van de nieuwe auto is zeer aangepast vergeleken bij het huidige model, dat modieuzer is. Volgens betrouwbare bronnen, zal de nieuwe auto aan de klanten in het Midden-Oosten tegen eind dit September worden geleverd.
Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld
Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

Het lijnoverzicht van de nieuwe auto is hoekiger dan het huidige model, en het gebruikt een meer de contouren aangegeven van ontwerp om het agressiever te maken. Het is uitgerust met Nissan-familie-stijl een v-Motie voortraliewerk evenals een hoogst herkenbare c-Vormige koplampreeks, samen met a.c. - gestalte gegeven LEIDEN dag lopend licht, en a.c. - gestalte gegeven chroomversiering aan beide partijen die van de lagere voorbumper, de algemene vooruitzichten typischer maken.

 
Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

De achterlichten van de nieuwe auto weergalmen de koplampen, die door een dikke chroomversiering worden aangesloten, die de gehele auto gelaagd maakt kijken en zeer dik. Bovendien verving de nieuwe auto ook een achterbumper met een betere en stijve vorm.

Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld
Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

In termen van binnenland, heeft de nieuwe auto een reeks verbeteringen op basis van het huidige model, met inbegrip van het centrale controlebord met verschillende materialen ondergaan, die betekenis van kwaliteit verbeteren. Bovendien kenmerkt de nieuwe auto een diamant-gestikt ontwerp van de leerzetel dat meer luxueus voelt afscheidt. In het ontwerp van de centrale console, is de nieuwe auto uitgerust met de twee LCD schermen, de hogere het schermvertoningen die informatie in kaart brengen, terwijl andere voor het vermaak van verschillende media, met Apple CarPlay en Android-de Auto allebei wordt gesteund.

 

Als professionele manufactory leverancier van Android-de Multimedia STERVORMIGE van Autoinfotainment heeft het systeem, momenteel een tesla-Stijl Android-model met beschikbare het paneel van de 12,1 duimaanraking.

Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

De meest gekenmerkte eigenschap van deze eenheid is het heeft de ingebouwde raad van de klimaatcontrole, en volkomen steunt Nissan Patrol vanaf 2010 tot 2015, met of zonder het digitale systeem van de klimaatcontrole.

Deze eenheid heeft ook de optie van de Mahoniekleur om het originele autobinnenland aan te passen, en maakt het gehele autobinnenland meer geïntegreerd en houdt de klassieke vooruitzichten.

Om een nieuw model voor dit onlangs-onthulde Nissan Patrol 2020 te ontwikkelen, dag en nacht hard werken de STERVORMIGE R&D-ingenieurs.

 

Ongeveer Stervormig Co. van de Elektronikatechnologie, Ltd.

 

Gevestigd in 2009, STERVORMIG wordt een in China-Gebaseerde OEM fabrikant in de toebehoren van de autoelektronika, zoals de Hoofdeenheid van Android Autoradio, de Navigatieeenheid van Autogps, van Autoinfotainment het Systeem Van verschillende media, de Monitors van het Hoofdsteunvermaak, enz.

Met STERVORMIGE van de de kwaliteitsfabriek van ′ s geïnstalleerde de auto stereosystemen, bereiken de gebruikers volledige controle over muziekstroom en navigatie terwijl het drijven, met inbegrip van autostereo-installatie en stuurwielcontroles. Intuïtief en gebruikersvriendelijk, integreren onze producten draagbare apparaten (smartphones, USB-opslag, muziekspelers) evenals in-car Bluetooth in OEM autostereo-installatie.

Nagelnieuw Nissan Patrol dat in Abu Dhabi wordt onthuld

Redenen om met STERVORMIG samen te werken:

 

1. Op verzoek beschikbare douaneproducten.

2. Honderden beschikbare modellen, en nieuwe modellen regelmatig.

3. De certificaten van Ce & RoHs-.

4. Meer dan 10 R&D-ingenieurs, 100 arbeiders, 4 productielijnen, geavanceerd materiaal en technologie, strikte QC inspectienorm.

5. Alle producten worden geproduceerd in onze fabriek, zodat konden wij goede kwaliteit en snelle levering ervoor zorgen.

6. Lokale beschikbare technische ondersteuning. Welkom om ons te bezoeken, en vriendelijk te adviseren als om het even welke informatie vereiste, en wij zullen ons te helpen beste doen.

 

Voor meer informatie over onze producten, diensten en verplichting aan duurzame mobiliteit, bezoek incarnavi.com. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn en al onze recentste producten opvolgen bevrijdend op YouTube.

 

Gestemd enkel verblijf.

Bartijd : 2019-09-25 18:21:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Michelle

Tel.: 0086-158-1868-9475

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)