Thuis

Astral Electronics Technology Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Van goede kwaliteit De Navigatiesysteem van autogps voor verkoop
Klantenoverzichten
het is een genoegen om zaken met Stervormig te doen, dankt voor uw hoogte - de kwaliteit, de goede dienst, houden altijd onze zaken en vriendschap.

—— Sergio Gramer

Ik heb met STERVORMIG drie jaar gewerkt, hebben zij vele nieuwe modellen voor onze markt en de zeer goede kwaliteit, het Androïde Systeem is perfect!

—— Hakan Urgan

Stervormig help me altijd met mijn orden, zijn zij zeer professioneel en nuttig, zullen wij houden kopend met u.

—— Fabio Fernandes

De perfecte producten, bereiken positiever koppelen van mijn gebruikers terug.

—— Khan

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De kwaliteitsbewaking is ons kernwerk sinds begin geweest, dat voor onze overleving en hoge competibility in de markt kritisch belangrijk is.

 

Kwaliteit gewaarborgde de Stervormige producten en diensten verlenen, rust zich met moderne testmachines, en vooral goedgetraind QC team met meer dan 10 leden uit, en elk van deze QC leden zijn ervaren en goed bij hun banen, terwijl de meesten in dit bedrijf meer dan 3 jaar als QC leden hebben gewerkt.

 

Voorts om hun QC vaardigheden te verbeteren, is QC mechnisam gevestigd en looppas goed al deze jaren, met inbegrip van regelmatige interne QC opleiding, en regelmatige het werkbesprekingen van de inter-afdelingskwaliteit, enz.

 

Dank aan hun inspanningen, het QC van het gehele bedrijf beheer is uitstekend en geweest, en ons tarief van de productmislukking is goed tot dusver gecontroleerd onder 1%, en wij werken nog bij zijn het verbeteren en houden brengend meer doeltreffende maatregelen om ons QC werk te krijgen een hoog niveau en onze beter productkwaliteit.

 

Na assemblage, stap voor stap zullen alle punten, met inbegrip van trillingstest worden getest, hoog - lage temperatuurtest en 8 uren verouderend test.

Astral Electronics Technology Co.,Ltd

 

Slechts degenen die al deze bovengenoemde tests overgingen gaan de volgende procedure in die alle die punten zal zijn 100% voor alle eigenschappen, met inbegrip van bluetooth het verbinden, WiFi-het verbinden voor internettoegang, touch screenbetrouwbaarheid, prestaties van volumeknoppen en sleutels, audio videoprestaties, en anderen één voor één wordt getest is.

 

Door al deze strikte kwaliteitscontrolemaatregelen, zorgen wij al deze punten die aan onze partners en gebruikersprestaties ervoor volkomen worden moeten ingepakt en worden geleverd en de hulpgebruikers genieten van de technologie uiteindelijk.

 

Astral Electronics Technology Co.,Ltd

 

 

Certificaten
 • Astral Electronics Technology Co.,Ltd

  Standaard:CE

  Aantal:BCTC-13041250

  Uitgiftedatum:2013-05-03

  Vervaldatum:2015-03-02

  Scope / Range:car dvd gps navigation

 • Astral Electronics Technology Co.,Ltd

  Standaard:ROHS

  Aantal:AT0712655R

  Uitgiftedatum:2011-01-04

  Vervaldatum:2015-12-04

  Scope / Range:car dvd gps navigation

Contactgegevens
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Michelle

Tel.: 0086-158-1868-9475

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)